banner2
banner34

HASTANEDE YARALAR SARILIYOR

HASTANEDE YARALAR SARILIYOR
banner45

28 Şubat 2020 tarihinde Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesinde meydana gelen yangın hadisesi sonrasında, Hastanenin faaliyete girmesi için şirketimiz tarafından yapılan faaliyetleri daha önceden de bildirmiştik. Bunların yansıra tüm dünya ve ülkemiz Covid 19 Pandemi ile mücadele ederken, sağlık sektörünün ve hastahanelerimizin faaliyetlerinin büyük önem kazandığı şu günlerde,  Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu hastanesinin tam anlamıyla hizmetlerini verebilmesi için ihtiyaç duyduğu ve ağır hasar gören diğer bölümlerinin bir kısmının daha Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Hastane Başhekimliği,  Hastahane Amirliği, Planlama İnşaat Dairesi  ile birlikte, planlandığı gibi biterken, diğer bir kısmında da çalışmalar sona doğru yaklaşmıştır. 

    
AMELİYATHANELER VE YOĞUN BAKIM SERVİSLERİ TESLİM EDİLMİŞTİR.

Şirketimizin daha önce de belirttiği program çerçevesinde, büyük bir ciddiyetle, hastanenin tamiratı aralıksız bir şekilde devam etmekte olup, yangında büyük hasar gören KVC Bölümü Ameliyathanesi ve Yoğun Bakımı , Ayılma Bölümü , 8 adet Ameliyathane Derviş Oral Anjiyo Bölümü ,ve ilgili bölümlerin doktor odaları , yardımcı odaları ve koridorları dahil olmak üzere tüm altyapı, tamirat ve bakım işlemleri tamamlanarak Hastane amirliğine teslim edilmiştir.

banner37
    
ESKİ ANJİYO VE KALP DAMAR SERVİSİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR.

Eski Anjiyo ve Kalp Damar servisinin yatış bölümü olarak bilinen yangının başlangıç noktası olan bu bölümde de temizliğin ardından tavanlarda ve duvarlarda tamirat işlemlerinin ardından alt yapı çalışmaları tamamlanarak hasardan herhangi bir iz bırakılmazken , hastane yönetiminin ihtiyacına göre bu bölümün yeniden planlaması yapılarak güncel ihtiyaca göre  yapılabilmesi için çalışmalar devam etmektedir.


ŞİRKET DİREKTÖRLERİ ALİŞAN ŞAN VE ÖMER ŞAN MESAJLARINDA

Mapfree Sigorta Direktörleri Alişan ŞAN ve Ömer ŞAN, içinden geçmekte olduğumuz bu zor süreçte görevi başında olan tüm çalışanları yürekten kutlarken, vatandaşlarımızın da, devletimizin aldığı tedbir ve kurallara uyarak görevdeki çalışanlara yardımcı olmalarını tavsiye ederek,  tüm halkımıza sağlık ve esenlik temennisinde bulundular.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1