banner2
banner34

Hayvan Üreticilerinin Eyleminde Gerginlik!

Hayvan Üreticilerinin Eyleminde Gerginlik!
banner45

banner37
 

Hayvan Üreticileri eylemlerini sürdürüyor. Tarım Bakanlığı önündeki eylemciler traktörlerle bakanlık binasına girmeye çalışıyor. Tansiyon yeniden yükseldi

Hayvan üreticilerinin eylemi bugün de devam ediyor. Hükümetin tarım ve hayvancılık politikası ile zamlara tepki göstermek için eylem yapan hayvan üreticilerinin, Tarım Bakanlığı’nın önündeki bekleyişi sürüyor.

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği bugün Başbakan Tufan Erhürman’ın yapacağı basın açıklamasını beklerken, bir görüşme olup olmayacağının da net olmadığını ifade etti.

Bu arada hayvan üreticilerinin Küçük Kaymaklı Şehit Hüseyin Ruso Caddesi üzerine park ettiği tarım araçları nedeniyle bu sabah yine trafikte aksamalar yaşanıyor.

Öte yandan Tarım Bakanlığı'nın bulunduğu sokakta da  eylem dolayısıyla yaşanan çevre kirliliği dikkat çekiyor. 

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ise Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği'nin eylemi sırasındaki görüşmelerde üreticilere sunduğu iyileştirici önerileri açıkladı. Bakanlıkla bir uzlaşı sağlanamadığının belirten Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları ise, eylemin sürdüğünü ve bugün üreticinin taleplerine cevap verilmesini umduklarını söyledi.

Kaynak: TAK 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2018, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1