banner2
banner34

Hep beraber elimizi taşın altına koyma vakti

Hep beraber elimizi taşın altına koyma vakti
banner45

CTP Lefkoşa Milletvekili adayı Filiz Besim, ülkemizde güçlerimizi birleştiğimiz zaman başaramayacağımız hiçbir şey olmadığının altını çizerken, Öz kaynaklarımızdan yararlandığımız taktirde bir çok sorunu çözmüş olacaklarını aktardı..

Kıbrıs Net Haber seçim özel programında açıklamalar yapan Filiz Besim, geleceğe dair birçok şey yapabileceklerinin vurgularken, hep beraber taşın altına elimizi koymamız yeterli olacağını belirtti. Ekonomik anlamda çok sıkıntılı günlerden geçtiklerini, halkın alım gücü düştüğünü belirten Besim, sağlık ve ekonomik anlamda çok fazla sıkıntı yaşanmakta bir an önce durumun düzelmesi gerektiğini kaydetti.

banner37
Besim; “Siyaset kurumunun sorgulandığı dönemlerden geçiyoruz, güvenirliği sorgulanmaktadır. Birçok yasa bekliyor, ne kadar çok sorunlarımız var ama çözemiyoruz. Çünkü yapboz hükümetleri ülkeyi daha çok geriye götürmektedir” dedi.

CTP Lefkoşa milletvekili adayı Filiz besim, Stabil bir para birimine göre maaşalar sabitleneceğini ve kur farkına göre hesaplanarak ödeneceğini dikkat çeken Besim, dar gelirli vatandaşlarımızı koruyacak iradenin CTP olduğunu desteklerini beklediklerini vurguladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1