banner2
banner34

“Hep birlikte yöneteceğiz”

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı ve Lefkoşa milletvekili Tufan Erhürman kişisel Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada hiçbir kesim dışlanmadan, halkla birlikte yöneteceklerini kaydetti.

“Hep birlikte yöneteceğiz”
banner45

Erhürman açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

banner37
Bugün koalisyon protokolü imzalanıyor. Medyada dörtlü koalisyonun kolay olmayacağına, istikrarı sağlayamayacağına dair endişeler dile getiriliyor. Üstleneceğimiz görevin güçlüğünün ve sorumluluğun ağırlığının bilincindeyiz ve bu bilinçle çok çalışacağız. Halkımızın tüm kesimleriyle ve tüm sivil toplum örgütleriyle sürekli iletişim içinde olacağız.

Ülkeyi sadece dört parti olarak değil, hiçbir kesimi dışlamadan, halkımızla birlikte yöneteceğiz. Bunun için tüm konular şeffaf biçimde halkımızla paylaşılacak, tüm iddialar yanıtlanacak. Susarak geçiştirmeyi değil, dinleyerek, konuşarak birlikte yönetmeyi seçeceğiz.

Hukukun üstünlüğü, demokrasi, insan hakları, eşitlik, adalet ve halkımıza hak ettiği kamu hizmetlerini hak ettikleri biçimde sunmak temel ilkelerimiz olacak. Ülkemize ve halkımıza bir kez daha hayırlı olsun…

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1