banner2
banner34

Her olay Türkiye'ye mal edilmemeli

Her olay Türkiye'ye mal edilmemeli
banner45
banner46

Hükümet krizini değerlendiren DP eski başkanı deneyimli politikacı Serdar Denktaş, ülkedeki olayları, Türkiye’ye mal etmekten vazgeçilmesi gerektiğini ifade etti.
Denktaş, böyle yapmakla halkın aklına ve dilene her şeyi Türkiye yapıyormuş imajı yaratıldığını kaydetti.

banner37
Serdar Denktaş; ülkedeki olayları, Türkiye’ye mal etmekten vazgeçmeleri gerektiğini, bunları yaparak halkın aklına ve dilene her şeyi Türkiye yapıyormuş imajı yaratıldığını kaydetti. Kamuoyuna  söyledikleri değil, kulaklara  fısıldadıkları ön plana çıktığını aktaran Serdar Denktaş, artık halka bu oyunları oynamaktan vazgeçmeleri gerektiğini söyledi. Serdar Denktaş “hükümetin basına; Türkiye karışmıyor demiyor aslında, karıştırmayın demek istiyorlar. Birde kulaklara fısıldadıkları var. Tepki görecekleri bir durum olduğunda muhataplarına söylediklerini, kapılar ardında biz böyle olmasını istemedik ama Türkiye böyle istedi diyerek, bu işin böyle yürümesini sağlıyorlar. Bu şekilde topu Türkiye’nin kucağına atmış oluyor” dedi.
Denktaş, yeniden hükmet kurduklarını, meselenin sadece gündemi değiştirmek olduğunu ve  bunda da başarılı olduklarını belirtti. Serdar Denktaş, Olmayan bir kriz yarattıklarını, mali protokol hakkında kimsenin  haberdar olmadığı ve suni bir kriz yaratarak olayın seyrini başka bir yöne çektiklerinin altını çizerken,  Muhalefetin baskısından kurtulmak için bakanı görevden almak yerine hükümeti görevden alarak, bu baskıyı ortadan kaldırdıklarını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2022, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1