banner2
banner34

Hiç mutlu değiliz‼

Hiç mutlu değiliz‼
banner45
banner46

Sosyal Adalet Hareketi ve Karantinasız Girişlere Hayır Grubu basın bildirisi yayınladı.

Bugün olacakları tüm detayı ile Haziran ayında öngörmüştük. Haklı çıkmak genelde güzel olsa da,bu sefer çıkmamış olmayı yeğlerdik.

banner37
O günlerde başlattığımız mücadeleye her ne kadar kitlesel destek geldiyse de, toplumun farklı kesimleri, ekonomi düşmanı, turizm düşmanı, (%82'miz özel sektör çalışanı olduğu halde) memursunuz, tuzunuz kuru gibi ithamlarda bulunmuştu.

Ne diyorduk; Bildiğimiz turizm bu yıl Dünya'da olmayacak, ülkeyi sıfır vaka tutmak için, girişleri karantinalı yapalım ve "Güvenli Ada Turizmi" konsepti oluşturalım. Böylelikle eğitim sektörü daha da gelişecek ve hatta ülkemizde 1-2 yıl yaşamayı tercih edecek birçok insan olacak. Bunu yapmazsak, tekrar salgın başlayacak ve esnaf, küçük işletmeler başta olmak üzere tek tek kapanacak, elinde para olan da harcamamaya başlayacak, insanlar dışarı çıkmaktan korkacak, eğitim duracak ve nihayetinde ekonomi çökecek.

Şimdi, birçok kesimin, 3 ay önce söylediğimizi onaylarcasına, benzer taleplerde bulunması umarım etkili olur. Umarım çok geç kalınmamıştır.

Herkes, sosyal mesafe, maske, hijyen kurallarına uyarak, kendilerini ve sevdiklerini korusun.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1