banner2
banner34

Hocanın: Yapacak çok işimiz var!

Hocanın: Yapacak çok işimiz var!
banner45

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde rektör adayını belirlemek için gerçekleşen ikinci tur eğilim yoklamasında %63.03’lük oyla Prof. Dr. Aykut Hocanın seçimi önde bitirdi.

Prof Dr. Aykut Hocanın yaptığı teşekkür konuşmasında olgun ve demokratik bir süreç  yürütüldüğünü belirterek,  DAÜ ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde oldukça çözülemeyecek sorun olmadığını söyledi.

banner37
Birinci turdaki adaylara ve ikinci turda yarıştığı Prof. Dr. Ahmet Sözen’e de teşekkür eden Hocanın, seçim sürecinde farklı projelerin ortaya çıktığını tek hedefin ise DAÜ’nün ileriyle götürülmesi olduğunu vurguladı.

Hocanın, eğilim yoklamasında kendine verilen destek için herkese teşekkür ederek, “yapacak çok işimiz var planlamaları yapıp sunduğumuz projeleri DAÜ’ nün ileriye götürülmesi için çalışacağız” dedi.

Prof. Dr. Ahmet Sözen de, tüm adaylara teşekkür ederek, demokratik bir secim sureci yaşandığını söyledi. DAÜ çalışanlarına da çok teşekkür eden Sözen, DAÜ’nün şeffaf ve siyası kaygılardan uzak bir yapıya kavuşması gerektiğini ifade etti.

Seçim sonuçları yarın DAÜ Senatosu’nda onaylanarak, onaylanan rektör adayı Vakıf Yöneticiler Kurulu’na sunulacak.  (BRT)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1