banner2
banner34

İki sürücü de alkollü çıktı

Bixi Kola yol kavşağında sabah saat 03.00’te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza, trafik suçu işleyen iki sürücüyü ele verdi.

İki sürücü de alkollü çıktı
banner45

Başkent Lefkoşa’da, dün sabahın erken saatlerinde Bixi Kola yol kavşağında iki otomobil çarpıştı, iki sürücü hafif yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, iki sürücünün de trafik kurallarına uymadığını tespit etti.

Yapılan alkol testinde sürücülerden birinin 151 promil, diğerinin ise 56 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Dikkatsizlik sonucu yaşanan kazada her iki araçta da hasar oluştu.

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, dün sabah saat 03.00 sıralarında meydana geldi.

Sabri Oğuzkan (33), yönetimindeki ME 575 plakalı otomobil ile Bixi Kola yol kavşağında dönüşe geçtiği esnada karşı yönden gelen Kemal Murat Özturna (27) yönetimindeki MF 567 plakalı otomobilin önünü tıkaması sonucu çarpıştılar.

banner37
Çarpışmanın etkisiyle araçlarda büyük hasar meydana geldi.

Kazadan hafif yaralarla kurtulan her iki araç sürüsü de Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada, Trafik Şubesi ekibinin yaptığı alkol testinde sürücü Sabri Oğuzkan’ın 151 promil, Kemal Murat Özturna’nın ise 56 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

KIBRIS

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1