banner2
banner34

İlk ders Özgürgün'den!

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) geleneksel olarak her yıl düzenlenen Akademik Yılı İlk Dersi ve Resmi Açılışı, bu yıl KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün’ün katılımı ile gerçekleştirilecek.

İlk ders Özgürgün'den!
banner45

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) geleneksel olarak her yıl düzenlenen Akademik Yılı İlk Dersi ve Resmi Açılışı, bu yıl KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün’ün katılımı ile gerçekleştirilecek.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Geçen yıl, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından yapılan UKÜ 2016-2017 Akademik Yılı İlk Dersi ve Resmi Açılışı, bu yıl Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün “Kıbrıs’taki Son Gelişmeler” konulu konuşması ile başlayacak. 2017-2018 Akademik Yılı İlk Dersi ve Resmi Açılışı Çevik Uraz Konferans Salonu’nda, 13 Ekim Cuma günü saat 11.00’de tüm UKÜ’lü akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile sağlanacak.

 

banner37
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi 4 Şubat 1997 yılında 3 fakülte, 12 lisans ve 1 meslek yüksekokulu, 3 ön lisans ile eğitim-öğretim yaşamına başlayarak, hızla gelişti. UKÜ 20. yılında, 10 fakülte ve 7 yüksekokul ile bu yıl eğitime başlayan 15 yeni programla birlikte toplam 140 ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora programında 16 bini aşkın 106 farklı ülkeden öğrenciye eğitim verecek.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2017, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1