Yeniboğaziçi’nde uyuşturucu suçundan yakalanan 42 yaşındaki E.Y., aleyhine mahkemeden 7 gün ek tutukluluk emri temin edildi.

Yeniboğaziçi’nde uyuşturucu suçundan yakalanan 42 yaşındaki E.Y., aleyhine yürütülen polis soruşturması devam ediyor.

İhbar üzerine sanayi bölgesinde, iş yerine ait lojmanda suçüstü yakalanan E.Y., bugün ek tutukluluk talebiyle mahkemeye çıkartıldı ve aleyhine tahkikat maksatlı 7 gün ek tutukluluk emri temin edildi.

Emare uyuşturucuyu incelenmesi için gönderdiği laboratuvardan rapor bekleyen polis, meseleye bağlantısı olan bir kişiyi daha aradığını açıkladı.

Ek tutukluluk duruşmasında, iddia makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hüseyin Eser, meseleyle ilgili gelişmeleri aktarması için PGM’ye bağlı NKÖM görevli polis memuru İbrahim Gökova’yı tanık kürsüsüne çağırdı.

Tanık polis İbrahim Gökova, zanlıyı, alınan ihbar üzerine, 20 Mart’ta saat 19.30 sıralarında, ekip arkadaşlarıyla, Yeniboğaziçi’nde Sanayi Bölgesi’ndeki çalıştığı iş yerine ait lojmanda tespit esdp alıkoyduğunu anlattı.

İbrahim Gökova, bahse konu ikametgahta zanlı huzurunda 20.30-21.00 saatleri arasında yapılan aramada, ikametgahın yatak odasındaki komodin çekmecesinde, sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan yaklaşık 35 gram ağırlığında toplam 17 adet kağıt parçası bulup emare zapt ettiğini belirtti.

Gökova, zapt ettiği emareleri incelenmesi için gönderdiği Devlet Kimya Laboratuvarı’ndan ve maddelerin muhafazasında kullanılan materyallerin gönderildiği Parmak İzi Şubesi’nden henüz bir rapor temin edilemediğini belirtti be meseleye bağı olan bir kişiyi daha aradığını açıkladı.

Tanık polis, tahkikatın henüz tamamlanmadığını ifade ederek, mahkemeden serbest kalması halinde tahkikatına kötü etki edecek olan zanlı aleyhine ek tutukluluk emri talep etti.

Huzurundaki meseleyi tezekkür eden yargıç İzzet Erkanlılar, talebi bulup onayladı.

İzzet Erkanlılar, zanlının tutukluluk süresini 7 gün daha uzattı.

Trafik denetimlerinde 390 araç sürücüsü rapor edildi, 1 sürücü tutuklandı Trafik denetimlerinde 390 araç sürücüsü rapor edildi, 1 sürücü tutuklandı

Editör: TE Bilisim