banner2
banner34

İş yerine, hapsi boyladı

Ülkeye iş bulmak maksadı ile gelen ve Ercan Hava Limanından giriş yapmak isterken tasarrufunda uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı İlker Oğur teminata bağlanmak üzere dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

İş yerine, hapsi boyladı
banner45

Ülkeye iş bulmak maksadı ile  gelen ve Ercan Hava Limanından giriş yapmak isterken tasarrufunda uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı İlker Oğur teminata bağlanmak üzere dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Polis olayı anlattı

banner37
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Kağan Kurtbir olayla ilgili bulguları aktardı. Kurtbir huzurda bulunan zanlı İlker Oğur’un 27 Temmuz tarihinde saat 15.00 raddelerinde ülkemize giriş yapmak isterken devriye gezen narkotik detektör köpeği Cindy tarafından tespit edilerek üzerinde ve çantasında yapılan aramada, tasarrufunda Süper Loto kağıdına sarılı vaziyette bir gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın kısmen tamamlandığını ve zanlının etki etme olasılığı kalmadığını belirterek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Cezaevine gönderildi

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan zanlının ülkede yasal statüsü olmadığını belirterek davasında hazır olması maksadı ile 1 ayı geçmeyen bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine emir verdi.  

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2017, 06:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1