banner2
banner34

İşledikleri suç kamerada

Anti-Depresan haplarını başkasına verdiği gerekçesi ile Âdem Bilgi’yi kaçırarak sopalarla dövdükten sonra, tehdit eden Ömer Mert Özdemir tutuklanırken, bir kişi aranıyor

İşledikleri suç kamerada
banner45

Ülkede öğrenci olarak bulunan zanlı Ömer Mert Özdemir ve polis tarafından şuan aranmakta olan E.T., isimli bir şahıs, Adem Bilgi’yi kaçırdıktan sonra, sopalarla ciddi şekilde darp etmekle suçlanıyor.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine, zanlı Ömer Mert Özdemir tutuklanırken, E.T., isimli şahıs her yerde aranıyor.

Özdemir, dün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar,  zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Kaçırdılar, dövdüler, tehdit ettiler kaydettiler

banner37
Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli Polis Müfettiş Muavini Ahmet Tuluhan olayla ilgili bulguları aktardı.

Tuluhan,  10 Kasım tarihinde saat 21.30 raddelerinde Lefkoşa’da YDÜ kampusundaki yurtta kalan Adem Bilgi’nin, arkadaşlarına anti-depresan hap verdiği gerekçesiyle aranan E.T isimli bir şahıs ile birlikte, zanlı Ömer Mert Özdemir tarafından darp edildiğini söyledi.

Zanlıların Adem Bilgi’yi, zorla araca bindirip, Gönyeli Barajı’na götürüp, sopayla elleri ve ayakları ile vurarak ciddi şekilde dövdüklerini belirten Tuluhan, olayın polise aktarılması üzerine zanlı Ömer Mert Özdemir’in tutuklandığını E.T’nin ise aranmakta olduğunu mahkemeye aktardı.

Polis Müfettiş Muavini Ahmet Tuluhan,  yapılan şikâyette aranmakta olan zanlı E.T’nin Bilgi’yi, “Eğer bu yaşananları anlatırsan, daha beterini yaparız” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu anlattı.

 

Devrim DEMİR/ Havadis

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1