banner2
banner34

İtfaiye çok geç müdahale etti ve müdahalesinde de çok yetersiz kaldı

İtfaiye çok geç müdahale etti ve müdahalesinde de çok yetersiz kaldı
banner45

Işıl Reklam ve Işıl Mobilya Direktörlerinden Işıl Taşçı yaşadıkları yangın felaketi sonrasında üzüntüsünü ifade edebilecek kelime bulamadığını, tek tecellilerinin can kaybı olmaması olduğunu söyledi.

Kıbrıs Gazetesi Genel Müdürü Pınar Savun’a konuşan Işıl Taşçı, yılların alın teri ve emeğinin göz göre göre yanarak kül olduğuna işaret ederek, “İtfaiye çok geç müdahale etti ve müdahalesinde de çok yetersiz kaldı.” dedi.

Taşçı, yaşadıkları yangın olayının kendilerine şu andaki yapısıyla itfaiyeye güvenilmeyeceğini gösterdiğini belirterek, “Herkesi kendi tedbirini alması ve bu yapısı ile itfaiyeye güvenmemesi konusunda uyarmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

banner37
Yaşanan olayın çok acı bir olay olduğunu anlatan Işıl Taşçı, “Yanan iş yerimiz benim çocuğum gibiydi.” diyerek şunları söyledi:

“Ben altı ay boyunca oranın bitmesi ve hizmet verir duruma gelebilmesi için ellerimle masa taşıdım, bütün her şeyi ile ilgilendim. Mermerlerinin seçiminden, badanasını, elektriğine kadar bütün süreci ben takip ettim. Burasını çocuğum gibi düşündüm. Çocuğum gibi gördüm. Yaşananlar sonrasında daha fazla söylenecek bir şey bulamıyorum. Allah beterinden saklasın. ”

Işıl Taşçı, yılların emeğinin bir anda göz göre göre yok olduğunun altını çizerek, yangının itfaiye tarafından büyümeden söndürülememesinin büyük bir yıkıma neden olduğunu söyledi.

Kaynak:Kıbrıs gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1