banner2
banner34

İtfaiyeye giderek şahsen yangın ihbarı verdi

Asfalt yapımında fuel-oil yerine kullanılan katı atık yağını ısıtmak için yakılan ateşten sıçrayan kıvılcımlar, yangın çıkardı. Olayın heyecanıyla cep telefonunu bulamayan şahıs, yangın ihbarını vermek için farklı bir yol seçti.

İtfaiyeye giderek şahsen yangın ihbarı verdi
banner45

Başkent Lefkoşa’nın sanayi bölgesinde, asfalt yapımında fuel-oil yerine kullanılan katı atık yağını ısıtmak için yakılan ateşten sıçrayan kıvılcımlar, az kalsın felakete yol açacaktı.

İntergaz isimli şirkete yaklaşık 70 metre, dülger atölyesine 5 metre ve sanayi ormanına 20 metre mesafede çıkan yangın, itfaiye ekibi tarafından kontrol altına alındı.

Kara duman gökyüzünü sardı

banner37
Edinilen bilgilere göre yangın, dün saat 17.00 sıralarında çıktı.

İddiaya göre, Ahmet K. isimli vatandaş, asfalt yapımında fuel-oil yerine kullanılan katı atık yağını ısıtmak için ateş yaktı. Rüzgarın etkisiyle çevreye sıçrayan kıvılcımlar, plastiklerin tutuşmasına neden oldu. Yangın nedeniyle gök yüzü bir anda kara dumanla kaplandı.

Yaşanan olay karşısında ne yapacağını bilemeyen şahıs, bir türlü cep telefonunu bulamayınca aracına binerek yaklaşık 500 metre yakınında bulunan itfaiye merkezine gitti ve yangın ihbarını verdi.

İhbar üzerine harekete geçen Lefkoşa İtfaiye Şubesi ekibi, yangını kontrol altına aldı.

KIBRIS

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1