banner2
banner34

Kalçası kırık neneme eziyet çektirdiler!

Kalça kırığı nedeniyle Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne başvuran İnönülü 83 yaşındaki Baykan Vaiz’in torunu Nazım Vaiz, hastanedeki kardiyolog eksikliği nedeniyle ameliyat onayı için Lefkoşa Hastanesi’ne gönderilmesine sert tepki gösterdi:

Kalçası kırık neneme eziyet çektirdiler!
banner45

 

Kalça kırığı nedeniyle ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne başvuran İnönülü 83 yaşındaki Baykan Vaiz’in torunu Nazım Vaiz, hastanedeki doktor eksikliği nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları anlattı.

Hastanedeki kardiyolog eksikliği nedeniyle, nenesinin ameliyat öncesi Lefkoşa’ya sevk edildiğini anlatan Nazım Vaiz, sağlık kuruluşlarındaki eksikliklerin bedelini vatandaşların ödediğine işaret etti ve ekledi:

banner37
“Ameliyattan bir saat önce, doktor eksikliği olduğunu söyleyip, nenemi doktor kontrolü için Lefkoşa’ya sevk edeceklerini söylediler ve apar topar Lefkoşa’ya götürdüler. Oradaki doktor nenemin ameliyatına onay verdi ve nenem yeniden ambulansa konulup Gazimağusa’ya getirildi. Ağrıları olan nenem, eksiklik nedeniyle adeta eziyet çekti.

Doktorun hastaneye gelmesi gerekirken, kalçası kırık yaşlı bir hasta, doktorun ayağına götürülüyor. Bu kabul edilemez. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama yoktur. Bu rezalettir. Bu vatandaşa eziyettir. Sistemsizliktir. Bir an evvel çözümü şarttır.”

kaynak:kıbrıs gazetesi

Sedef BOŞNAK

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1