banner2
banner34

Kaldırımları sahiplenen işletmeler Sanayi’de gerginlik yaratıyor

Kaldırımları sahiplenen işletmeler Sanayi’de gerginlik yaratıyor
banner45
banner46

Lefkoşa Sanayi bölgesindeki yerlerinin kaldırımların araç park yeri hatta iş yapma alanı olarak kullanılması her geçen gün yeni gerginliklere yol açıyor.

Kaldırımları kendi malı gibi gören bazı işletmeler oraya park eden vatandaşlarla tartışmaya girerek kendi yerlerine park edildiğini iddia ettikleriyle ilgili örnekler çoğalırken, bölgedeki denetimsizlik yeni gerginliklere davetiye çıkartıyor. Bazı iş yeri sahiplerinin kaldırımlara park eden araç sahipleri ile tartıştıkları ve bu tartışmaların kötü sonuçlanmaması için Topuz Gazetesi olay yerine bilgi almak için gittiğinde aynı tepkiyle karşılaştı.

Topuz Gazetesinin haberine göre olay şöyle gelişti;

banner37
“Sanayi bölgesindeki iş yerlerinin kaldırımlarının üzerine yapılan araç parkları yüzünden sanayide yaşanan birçok sıkıntıdan dolayı bazı iş yeri sahiplerinin kaldırımlara park eden araç sahiplerine çıkıp kabadayılık yaptıkları ve sanayi bölgesinde terör estirdiklerine şahit olduk.

Möpaş adlı iş yeri sahibinin böyle bir tavırla park yerlerine bile müdahale etmesi ve buradaki iş yerleri ve iş yeri sahibi diğer insanlara karşı yaptığı muamele hayretlerle karşılanıyor.

Başka iş yeri sahipleri araçlarını park ettiği zaman yaptığı sorumsuzca, kabaca tavırları sanayi bölgesinde tedirginlik yarattı.

Topuz Gazetesi muhabirlerine de yaptığı aynı muamelenin yasal süreç ile takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1