banner2
banner34

Kanatlı: Hükümet teslim oldu, bedelini halk ödüyor

Kanatlı: Hükümet teslim oldu, bedelini halk ödüyor
banner45

YKP Genel Sekreteri Murat Kanatlı, hükümetin yılbaşında kumar baronlarına teslim olmasının bedelini bugün salgınla birlikte halkın ödediğini söyledi.

Kanatlı, “ Hükümet ettiğini iddia edenler yılbaşında kumarhanelerin tıklım tıklım dolmasına göz yumarak  toplumun geleceğini tehlikeye attılar” dedi.

banner37
YKP Genel Sekreteri Murat Kanatlı,  Kıbrıs Net Haber Web TV’de yayınlanan “Pusula” programında yaptığı değerlendirmede, Ada’nın Kuzeyinde otorite boşluğu ve yönetim zafiyeti nedeniyle  pandeminin yerel salgına dönüştüğünü  kaydetti.

Kanatlı, Zulu kabilesinde bile iyi ok atamayıp avını vuramayanı avcı yapmadıklarını, buna karşın ülkenin Kuzeyinde yönetmekten aciz insanların hükümet olarak atandıklarını ifade etti.

Murat Kanatlı, Salgında Sağlık Üst Kurulu’nun yetkili olması gerekmesine karşın bu mekanizmadaki birimlerin de taam anlamıyla devreye soklulamaması nedeniyle  kurulun  tavsiyeden öte bir işlevi olmadığını kaydetti.

Bu süreçte yerel yönetimlerin de aktif olarak devreye girmesi gerektiğine işaret eden Kanatlı, “Maalesef hükümete atanmışların egoları nedeniyle belediyelerden gerekli destek ve yardım da alınamıyor” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1