banner2
banner34

Kanunsuz madde tasarrufundan 8 kişi tutuklandı

Kanunsuz madde tasarrufundan 8 kişi tutuklandı
banner45

Polis, kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufundan Gönyeli ve Gazimağusa’da 8 tutuklama yaptı.
Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamaya göre, dün saat 14.00 sıralarında Gönyeli’de 29 yaşındaki H.K’nin yolcu olarak bulunduğu 24 yaşındaki İ.O’nun kullandığı salon araç polis tarafından şüpheli görülerek durduruldu ve akabinde araçta ve şahıslar üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 0.5 gram ağırlığındaki sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde tütün ile karışık sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sarma sigara bulundu.
Aynı gün H.K.’nin ikametgâhında yapılan aramada, yaklaşık 3 gram 100 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu ve yürütülen soruşturmada meselede bağlantısı bulunan S.K.’nin (E-22) ikametgahında yapılan aramada da toplam 7.5 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile bir adet üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi tespit edildi.
Konuyla ilgili tüm şahısların polis tarafından tutuklandığı belirtildi.

GAZİMAĞUSA’DA KANUNSUZ MADDE ALMA VE TASARUFU
Polis tarafından dün Gazimağusa’da yapılan arama sırasında, 22 ve 23 yaşlarında iki erkek şahsın kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufundan tutuklandığı bildirildi. 

banner37
Dün saat 15.00 sıralarında, Gazimağusa’da N.A.M.D.’nin (E-22) ikametgahında ve üzerinde polis tarafından yapılan aramada, tasarrufunda yaklaşık bir buçuk gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve yaklaşık 350 miligram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve yine aynı adreste bulunan J.H.’nin (E-23) tasarrufunda ise yaklaşık yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğu kaydedildi. 
Öte yandan, Gazimağusa’da dün ayrıca iki kadın ve bir erkek şahsın da kanunsuz madde tasarrufundan tutuklandığı da kaydedildi.
Polis tarafından yapılan açıklamada, dün saat 16.00 sıralarında Gazimağusa’da T.T. (K-21) yönetimindeki araç ile işlemiş olduğu trafik suçundan dolayı ileri işlem için araçta yolcu olarak bulunan G.D. (E-24) ve G.O. (K-17) birlikte trafik şubesine celp edildiği sırada tasarruflarında bulunan yaklaşık 110 gram 500 miligram ağırlığındaki hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi bahse konu araç içerisinde dışarıya attıkları tespit edildiği belirtildi. Şahısların ve araçta yapılan aramada, 2 adet hassas terazi bulunarak emare olarak alındığı da kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2021, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1