banner2
banner34

Karavezirler: Hizmet etmek sevmekle başlar

Karavezirler: Hizmet etmek sevmekle başlar
banner45
banner46

Değirmenlik Belediyesi, birlikte yönetim ve şeffaflık ilkesi çerçevesinde muhtarlarına ve meclis üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler toplantıda yaptığı konuşmasında, Değirmenlik Belediyesi’nde “Hizmet etmek sevmekle başlar” dedi.

Çıkılan yolda henüz görevinin ilk yılında 7.7 milyon TL yatırımla işe başlanıldığının altını çizen Karavezirler, pandeminin yıkıcı etkilerine rağmen, önceliğinin halkın yanında olmak olduğunu belirterek, bu şekilde ayakta durulduğunu kaydetti.

Başkan Karavezirler konuşmasında ayrıca, elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Yiğitler Muhtarı merhum Raşit Özsağlam’ı da saygı ve özlemle andı.

banner37
28 Mart Pazartesi akşamı, saat 19:30’da, Değirmenlik Belediyesi Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda; Değirmenlik’e yönelik kamuoyu araştırma sonuçlarının yanı sıra, titiz ve kapsamlı bir çalışmanın ürünü olan Değirmenlik Belediyesi’nin mevcut durum analizi raporunu da muhtarlar ve meclis üyeleri ile paylaşıldı.

Toplantıda ilk olarak Red Border Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nden Siyaset Bilimci Dr. Salih Egemen, kamuoyu araştırmasını paylaşırken, daha sonra Ekonomist ve Kalkınma Uzmanı Sn. Belgin Özoğulu Değirmenlik Belediyesi’ne yönelik mevcut durum analiz raporunu sundu.

Hazırlanan rapor ve hizmet kitapçıklarının da muhtar ve meclis üyelerine dağıtıldığı toplantıda son olarak, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, son dört yılın icraatları hakkında bilgi verdi.

Bölgesel ve kurumsal durum analizi toplantılarının ikinci ayağı 30 Mart Çarşamba akşamı, yine Özle Türkel Sosyal Aktivite Merkezi’nde, saat 19:30’da, Sivil Toplum Kuruluşları’na yönelik yapılacaktır.

   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1