banner2
banner34

Kervansaray Blokları Yenilendi

Vakıflar İdaresine ait Kervansaray Blokları Vakıflar İdaresi İnşaat Şubesitarafından yenilenerek bölgeye daha yakışır hale getirildi.

Kervansaray Blokları Yenilendi
banner45

Vakıflar İdaresine ait  Karaoğlanoğlu  bölgesi, deniz kenarındaki,  Kervansaray Apartman bloklarının tamiratı Vakıflar İdaresi İnşaat Şubesi tarafından tamamlandı.

 7 blok 100 daireden oluşan eski  apartman blokları, Vakıflar İdaresi'nin tamamen kendi olanakları ile güçlendirildi ve renove edildi.

banner37
Yaklaşık 330,000 TL para  harcanan genel tamirat işlerinde yeşil alanlar da temizlenip, düzenlendi. Apartman bloklarının cepheleri, özel malzemelerle güçlendirildi ve siliko-silikat esaslı hazır sıva ile her türlü neme karşı izole edildi. Rezidansın daha güzel bir görünüme kavuşması takdirle karşılandı.

Vakıflar İdaresi İnşaat Şube Müdürü Kerime Darbaz, Blokların renove edildiğini belirterek bloklarının cephelerinin, özel malzemelerle güçlendirildiğini ve siliko-silikat esaslı hazır sıva ile her türlü neme karşı izole edildiğini belirtti. Darbaz, yapılan çalışmaların bloklardaki kiracılar tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi. Blokların bir turizm bölgesi olan Kervansaraya yakışır hale geldiğini de belirten Darbaz, çevre halkının yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyetin kendilerini mutlu ettiğini söyledi

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1