banner2
banner34

KKTC Tanıtma Platformu: İki sendika çocuklarımızın geleceğini çalıyor

KKTC Tanıtma Platformu: İki sendika çocuklarımızın geleceğini çalıyor
banner45
banner46

KKTC Tanıtma Platformu, iki öğretmen sendikası KTÖS ve KTOEÖS’ün tam gün grev kararıyla birlikte okullarda sınavların yapılmaması kararını eleştirerek, “Çocukların üzerinden menfaat devşirmeye çalışan, çocukların geleceğini silah olarak kullanmaya çalışan bu iki tane sendikanın eylemini kınıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Platformdan yapılan açıklamada öğretmenlerin eyleme destek vermemelerinin arzu edildiği belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

banner37
İki sendika, çocuklarımızın hedef ve ideallerini kıran, sadece kendi ideolojileri uğruna çocuklarımızın geleceğini çalmaya çalışıyor. Çocuklarımızın heyecanla sınavlara çalışmasını ve bu heyecanla birlikte karne almalarını beklerken, bu grup maalesef ülkemizin milli değerlerine aykırı, çocuklarımızın vatan, bayrak, millet ve devlet sevgisinden uzak bir hal içindeler.

Böyle saçma durumlarla çocukların üzerinden menfaat devşirmeye çalışan, çocukların geleceğini silah olarak kullanmaya çalışan bu iki tane sendikanın eylemini kınıyoruz. Devletimizi yüceltmek, milletimizi çağdaş yaşamla büyütmek gerekirken bu güruh maalesef çocuklarımızın geleceği ve hayalleri üzerinden kendilerine menfaat devşirmeye çalışıyor.

Milli birlik ve beraberliğimizin olması gereken tam da bu günlerde, öğretmen mesleği ile iştigal etmesi gerekirken, daha öğretmen zihniyetine hakim olamamış daha öğretici olamamış bu güruhun eylemine öğretmenlerimizin destek vermemelerini arzu ediyoruz. Bu zihniyetin kara bir leke olarak bu ülkenin sırtında bir kambur olarak durduğunu biliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1