banner2
banner34

KKTC’den giden belediye başkanları İskenderun Limanı’nda açıklamalarda bulundu

KKTC’den giden belediye başkanları İskenderun Limanı’nda açıklamalarda bulundu
banner45

Deprem bölgesine gitmek amacıyla İskenderun'a giden belediye başkanları, İskenderun Limanı’na varmalarının ardından açıklama yaptı.

Gönyeli Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu konuşmasında, özel sektör temsilcileri, Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve askeri yetkililerle koordinasyon içerisinde çalıştıklarını belireterek, çalışma alanlarının muhtemelen Antakya olacağını kaydetti.

Alsancak-Lapta- Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser, Türkiye’de büyük bir felaket yaşandığını söyleyerek, gelme amaçlarının yardımcı olmak olduğunu belirtti.

banner37
Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, havanın iyi olmasının birilerinin kurtarılması açısından ümit verici olduğunu söyledi. Şenkul, Türkiye’ye gelmelerinin de bir amacı olmuş olacağını da kaydetti.

Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek, “Birlik olma zamanıdır, güçlü bir ekiple geldik, elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yardım çalışması, Cumhurbaşkanlığı Deprem Kriz ve Koordinasyon Komitesi ile Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği’nin, AFAD ve Türkiye Belediyeler Birliği koordinasyonunda yürütülüyor.

Yardım ekibi İskenderun Limanı’nda, Kırklareli Valisi Birol Ekici tarafından karşılandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ziya Kasaboglu
Ziya Kasaboglu - 1 yıl Önce

Cart curt edip ikide bir aciklama yapmayin is yapin her gittiginiz limandan secim havasi gibi aciklama yaparsiniz halk aciklama istemez yok oraya gittiniz yok buraya gittiniz is yapin yaptigini isleri gosterin yok ora gittiniz yok bura gittiniz ne be bu icraat icraat lafazanlik degil

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1