banner2
banner34

KKTC’ye kanunsuz yollardan giriş yapmaya çalışan 5 kişi tutuklandı

KKTC’ye kanunsuz yollardan giriş yapmaya çalışan 5 kişi tutuklandı
banner45

KKTC’ye Gazimağusa ve Akıncılar’dan kanunsuz yollardan giriş yapmaya çalışan 5 kişi tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre, dün saat 19:30 sıralarında Gazimağusa'da A.S. (E-27) ve S.E.’nin (E-30), herhangi bir muhaceret işlemi yaptırmadan yasal olmayan yollardan KKTC’ye kanunsuz giriş yaptıkları tespit edildi.

Saat 01:00 sıralarında ise Akıncılar’da, A.E. (E-46), E.H.E.L. (E-42) ve M.E.L.’nin (E-30) de herhangi bir muhaceret işlemi yaptırmadan yasal olmayan yollardan KKTC’ye kanunsuz giriş yaptıkları tespit edildi.

Zanlılar tutuklandı.

UYUŞTURUCU

Dün saat 11.30 - 13.10 saatleri arasında, Alsancak’ta S.T.’nin (E-47) ikametgahında polis tarafından yapılan aramada 1 kök hintkeneviri, yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu, 1 öğütücü ve içerisinde yaklaşık 50 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 1 öğütücü bulundu.

banner37
S.T ve meselede bağlantısı olduğu tespit edilen H.B. (E-54) tutuklandı. H.B.’nin ikametgahında da yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

HIRSIZLIK, SAHTEKARLIKLA KREDİ TEMİNİ VE İLAÇ VE ECZACILIK YASASINA AYKIRI HAREKET

Dün saat 19.00 sıralarında ise, Lefkoşa'da faaliyet gösteren bir iş yerine giden M.A.A.A.   (E-20) ve I.O. (K-18), kullanımlarında bulunan cep telefonu hattına, 55 TL değerindeki internet paketini önceden çalmış oldukları bir şahsa ait nakit kartı ile ödeyip sahtekarlıkla kredi temin etti.

Mesele ile ilgili yürütülen soruşturmada, zanlının aynı iş yerinden bir de sigara çaldığı tespit edilerek, ayrıca tasarrufunda dört adet yeşil reçeteye tabii hap bulundu.

2 zanlı ve meselede bağlantısı bulunan M.R.A.E. (E-26) tutuklandı.

TEDBİRSİZLİK SONUCU YANGINA SEBEBİYET VERME     

Akdoğan’da dün saat 17:30 sıralarında,  M.Y.’nin (E-46), tadilat aşamasında olan fırının denemesini yaptığı sırada, tam olarak sönmemiş hurma dallarını kuru hurma dalları üzerine atması sonucu bir yangın çıktı.

Çıkan yangın sonucu fırının bitişiğinde bulunan bir iş yerine ait konteyner ve içerisinde bulunan yaklaşık 40.000 TL değerindeki küçük ev aletleri yandı. M Y tutuklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1