banner2
banner34

Kooperatif Bankası’nda vurgun iddiası...

Mağusa’da faaliyet gösteren Kooperatif Bankası DAÜ 1 Şubesi çalışanı H.F.İ, bankadan 370 bin 740 TL para sirkat etmekle suçlanıyor.

Kooperatif Bankası’nda vurgun iddiası...
banner45
banner46

Mağusa’da faaliyet gösteren Kooperatif Bankası DAÜ 1 Şubesi’nde çalışan H.F.İ 8 yıl boyunca kendisine ATM cihazına yatırması için verilen muhtelif miktarlardaki paraları eksik yatırarak 370 bin 740 TL parayı sirkat etmekle suçlanıyor. Önceki gün tespit edilerek mahkeme emrince tutuklanan zanlı, “Müstahdem tarafından sirkat” suçlamsıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak aleyhinde 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi. 8 yıl boyunca çaldığını itiraf etti...

banner37
Meselenin tahkikat memuru Cemil Basri, zanlının 2007-2015 yılları arasında Mağusa’da müstahdemi olarak çalışmakta olduğu Kooperatif Bankası DAÜ 1 Şubesi’nde kendisine tediye fişiyle teslim edilen muhtelif miktarlardaki paraları 8015 numaralı ATM cihazına yatırması için teslim edilmesine rağmen bankamatik cihazına nakit paraları yükleme işlemlerini yaptığı sırada yatırması gereken paralardan eksik para yatırıp sisteme tam yükleme yaptığını göstererek bu paralar içerisinden toplam 370 bin 740 TL parayı sirkat ettiğini açıkladı. Zanlının 6 Ekim tarihinde tespit edilerek mahkeme emri ışığında tutuklandığını belirten Basri, zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verdiğini ve suçunu itiraf ettiğini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Basri, zanlının tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

kaynak:yenidüzen

Gamze PİR BAYKUR 

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2017, 07:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1