banner2
banner34

Korkmazhan: Müdahaleyi raporlarla kamuoyuyla paylaşacağız

Korkmazhan: Müdahaleyi raporlarla kamuoyuyla paylaşacağız
banner45

Sol Hareket üyelerinden Abdullah Korkmazhan, 2020 yılı içinde gerçekleşen ve Ersin Tatar’ın Cumhurbaşkanı seçildiği seçimle ilgili sivil inisiyatif olarak bir araştırma komitesi oluşturarak bir dizi araştırma yaptıklarını belirtti. Korkmazhan, seçime yönelik müdahaleleri  raporlaştırarak kısa bir süre içinde kamuoyuna sonuçları açıklayacaklarını kaydetti

Korkmazhan, “ Cumhurbaşkanı seçimlerine Türkiye’deki AKP iktidarı ve MHP’nin müdahaleleri açık ve net olarak ortadadır. Araştırmalarımız sonucu ortaya çıkan veriler bunları doğrulamaktadır” dedi.

banner37
Sol Hareket üyelerinden Sol Hareket üyelerinden Abdullah Korkmazhan,Kıbrıs Net Haber Web TV’de yayınlanan “Pusula” programında yaptığı değerlendirmelerde, 2020 yılı içinde Kıbrıslı Türklerin iradesine bugüne kadar olmadığı kadar müdahalelerde bulunulduğunu  ifade etti.

Korkmazhan, bir gurup gönüllü aktivistin bir süreden beri 2020 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine müdahale konusunda çeşitli araştırma yaptığını ve seçimlerde bizzat görev yapan gözlemcilerle siyasi Parti yetkilileriyle görüştüklerini söyledi.

Abdullah Korkmazhan, “ Çok kapsamlı bir çalışma yürütüyoruz, ortaya çıkan veriler kuşkudan öte somut verilere dayanmaktadır, yavaş yavaş elde ettiğimiz verileri raporlamaya başladık ve kısa bir süre sonra bunu kamuoyuyla paylaşacağız” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1