banner2
banner34

KTHEB, Tütkiye Hemşireler Derneğini ziyaret etti

KTHEB, Tütkiye Hemşireler Derneğini ziyaret etti
banner45

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Birliği (KTHEB)  Başkanı Ali Özgöçmen ve Birlik yönetiminden bir heyet ilk yurtdışı ziyaretini gerçekleştirdi. Heyet önce Anıtkabir'i ziyaret ederek, Tütkiye Hemşireler Derneğini ziyaret etti.

Birlik'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Kıymetli meslektaşlarımız,2017 Yılından bu güne her geçen gün büyürerek gelişen ve kökleşen birliğimiz ilk yurt dışı temasını Atamıza ve Türk Hemşireler Derneğine gerçekleştirdi.

Taktirinizle başkanlık ve yönetim kuruluna getirmeden önce ifade ettiğimiz hedefler arasında olan dünya ile entegrasyon bilgi ve bilim sözümüzün arkasında durarak ilk adımımızı attık.

Dünya ve yakın çoğrafyamızda meslektaslarımızın eğitim,sosyal,maaş ve özlük hakları ayrıca bilimsel çalışmaları hakkında ne kadar çok bilgiye ulaşır ve iş birliğinde olursak o kadar ülkemizdede meslegimizi daha iyi noktalara taşımak için güçlü temel atacağımıza inancımız tamdır.

banner37
Hedef ve fikirlerimizin temelini oluşturan bu düşünceler ile Ankara ziyaretimizde öncelikle Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ümüzün Anıt Kabirine ziyarette bulunarak saygı sevgi ve şükranlarımızı sunduk.Akabinde Türk Hemşireler Derneğinin Ankarada'ki genel merkezine ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Ziyarette bizleri son derece misafir perver karşılayan Başkan Azize Atlı Özbaş, Genel Sekreter Canberk Akdeniz,Sayman Gülten Koç ve Sosyal medya ve web yönetimi komisyonu başkanı Yusuf Aslankılıç ile Türkiyedeki meslektaşlarımızın çalışma saatleri ve koşulları,maaş ve özlük hakları,eğitim ve bilimsel çalışmaları hakkında son derece önemli bilgi alış verişinde bulunduk.

Karşılıklı olarak bilgi ve birikimlerimizide paylaştığımız toplantıdan tüm meslektaşlarımıza Türkiyeden sevgi saygı ve selamlarını getirirken iş birliği ve iletişimimizin devamından yana mutabık kaldık.

Sevgili üyelerimiz,edindiğimiz ve edineceğimiz bilgilerle daha güçlü adımlarla ilerleyeceğimizi ve koşullar dahilinde dünyanın farklı hemşire ve ebe örgütleriylede temas kurarak dünyanın en iyi hemşireleri ve ebeleri arasında olan Kıbrıs Türk Hemşireleri ve Ebelerinin varlığını tüm dünyada hissettirmeye devam edeceğiz.

    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1