banner2
banner34

KTOEÖS, hükümeti eleştirdi

KTOEÖS, hükümeti eleştirdi
banner45

KTOEÖS, hükümeti, “halkının eğitimini, sağlığını, refahını, güvenliğini, bağımsızlığını, özgürlüğünü düşünmemekle” suçlayarak, “Bu toplum sizi affetmeyecek” dedi.

KTOEÖS Genel Sekreteri Selma Eylem yazılı açıklamasında, ülkede yaşananlar konusunda hükümeti eleştirerek, eğitime ve sağlığa ısrarla yeterli bütçenin ayrılmadığını, özel şirketlere vakıflara peşkeş çekilmeye çalışıldığını savundu.

banner37
Ülkeye yerleştirilen mobese kameralarının güvenlikle hiçbir ilgisi olmadığını, amacın sadece siyasi olduğunu öne süren Eylem, salgınla ilgili kararlar alınırken de, halkın sağlığı ve güvenliği değil sermayenin yararı ya da menfaatinin dikkate alındığını öne sürdü.

Eylem, demokratik değerlerin, özgürlüklerin, düşünce ve ifade özgürlüğünün tehdit altına alındığını, “İktisadi ve Mali İşbirliği Protokolü” adı altında “paketler” dayatıldığını, eğitim ve bilişim alanında mutabakatlar imzalandığını iddia etti.

Eylem, “Halkının eğitimini, sağlığını, refahını, güvenliğini, bağımsızlığını, özgürlüğünü değil koltuk sevdasını düşünenler bilmelidir ki toplumumuz, gençlerimiz, çocuklarımız bu ihanetlerini affetmeyecekler,  yarattıkları bu çürümüş düzeni değiştirmek için mücadele etmeye devam edeceklerdir.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1