banner2
banner34

KTSYD 40. yılında Anıtkabir’i ziyaret etti

KTSYD 40. yılında Anıtkabir’i ziyaret etti
banner45

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Yönetim Kurulu, derneğin kuruluşunun 40’ıncı yıl dönümü çerçevesinde Türkiye’de ziyaretler gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Ankara’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’ün mozolesine çelenk koyan ve saygı duruşunda bulunan KTSYD heyeti, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’ni de ziyaret etti.

Dernekten verilen bilgiye göre, Anıtkabir’i ziyarette KTSYD Başkanı Burhan Gürkan Anıtkabir özel defterini de imzaladı.

banner37
Anıtkabir’deki törenin ardından Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Yönetim Kurulu, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) Ankara Şubesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Şube Başkan Vekili Bülent Karadaş, Şube Sekreteri Özgür Şahiner ve Şube İdari Koordinatörü Figen Asiler ile görüşülerek bilgi alışverişi ve ileriye dönük iş birliğini daha ileriye taşıma konularında fikir birliğine varılırken Ankara’da bulunulan süre içerisinde şubenin yakın ilgisinden dolayı teşekkür edildi.

KTSYD Başkanı Burhan Gürkan, ziyaretin anısına 6 Şubat 2023’de gerçekleşen deprem felaketinde hayatını kaybeden ‘Şampiyon Melekler Takımı’na özel Mağusa Türk Gücü tarafından tasarlanan ve derneğin bir süre önce temin ettiği formalardan TSYD Başkan Vekili Bülent Karadaş’a takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1