banner2
banner34

Kuzucu, kazayı ucuz atlattı

1,5 metre yüksekliğindeki beton duvarın üzerinde sürüklenerek tavanı üzerinde aşağıya düşen araçtan çıkarılan Mert Kuzucu, sürat nedeniyle meydana gelen kazayı ucuz atlattı. Kazanın gerçekleştiği esnada söz konusu yoldan geçerken olaya şahit olan 4 gencin, Mert Kuzucu’yu araçtan çıkararak hastaneye götürdükleri öğrenildi.

Kuzucu, kazayı ucuz atlattı
banner45
banner46

Gönyeli Çemberi yakınlarında dün sabahın erken saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hafif yaralandı.

banner37
Kaza, 22 yaşındaki Mert Kuzucu’nun yönetimindeki FJ 434 plakalı salon araç ile dün sabah 04.00 sıralarında Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi istikametinden Gönyeli Çemberi istikametine doğru seyir halindeyken, Başman Nike mağazası yakınlarında bulunan sağa meyilli viraja aşırı süratli bir şekilde girerek aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve kontrolsüz bir şekilde yolun solundan dışarıya çıkması sonucu meydana geldi.
Gönyeli Çemberi Birinci Etap Projesi’ne ait metal levhaya çarparak ilerleyen araç, Başman şirketine ait bahçe duvarına çarpmasının ardından 1. 5 metre yüksekliğindeki beton set üzerinde kontrolsüz bir şekilde sürüklendi ve Gönyeli Çemberi Birinci Etap Projesi kapsamında yapılan kaçış yoluna tavanı üzerinde düşerek durabildi.
Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Mert Kuzucu’nun Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil Servis’te yapılan müdahalenin ardından hastaneden taburcu edildiği belirtildi.

İnsanlık ölmedi

Kazanın gerçekleştiği esnada söz konusu yoldan geçerken olaya şahit olan 4 gencin kazazedeyi araçtan çıkararak hastaneye götürdükleri öğrenildi.
KIBRIS muhabirinin elde ettiği bilgilere göre; kazanın görgü tanığı olan 4 genç, ters dönen aracın içerisinden çıkardıkları Mert Kuzucu’yu ambulansı beklemeden kendi araçları ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Acil Servis’ine götürdü ve Kuzucu’nun durumunun iyi olduğunu öğrenene kadar acil servisten ayrılmadı.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1