banner2
banner34

Lefke’de kış temizliği başladı

Lefke Belediyesi kışa hazırlık kapsamında, Lefke-Gemikonağı arasında bulunan derede ve çevresinde köklü bir temizlik çalışması yaptı

Lefke’de kış temizliği başladı
banner45

Lefke Belediyesi kışa hazırlık kapsamında Lefke- Gemikonağı arasında bulunan derede ve çevresinde köklü bir temizlik çalışması yaptı.

Yazda temizlenmediği için vatandaşların tepkisine neden olan dere yatağında belediye köklü bir ıslah ve temizlik çalışması yaparak gerekli önlemleri aldı.

banner37
İçerisinde büyüyen ağaçlar ve atılan çeşitli çöpler nedeniyle adeta ormana dönmüş bir çöplüğü andıran dere yatağı, köklü temizlik sonrası yeni bir çehreye kavuştu.

Lefke Belediyesi, bölgede başlatmış olduğu geniş çaplı çalışmalar kapsamında Lefke ve yöresindeki yollar, taş duvar projesi, açık pazar (bandabuliya), kaldırımlar ve deniz sahili düzenleme projesi gibi birçok çalışmayı kendi öz kaynaklarıyla yapıyor.

“Her yer tamamlanacak”

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, temizlik çalışmalarının yol kenarlarında, kaldırımlarda, mahallelerde ve boş arazilerde daha etkin bir şekilde yapıldığına değinerek, geri kalan ya da eksik bırakılan diğer yerlerin de önümüzdeki günlerde tamamlanacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 08:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1