banner2
banner34

Lefkoşa'da ölümlü kaza

Lefkoşa'da ölümlü kaza
banner45

Lefkoşa’da Küçükkaymaklı bölgesindeki Özker Özgür Caddesi’nde bu akşam meydana gelen trafik kazasında, Ali Gökhan Demirbilek (E-42) hayatını kaybederken 2’si çocuk 4 kişi de yaralandı.

Polis Basın Subaylığı’nın açıklamasına göre, saat 20.00 sıralarındaki kaza Nagehan Şentürk (K-53) yönetimindeki FT 677 plakalı salon aracın, Jumbo alışveriş merkezinden dikkatsizce caddeye çıkıp sağa döndüğü sırada batıdan gelen Mehmet Behai Pınardan (E-22) yönetimindeki KM 555 plakalı salon aracın önünü tıkaması sonucu oldu.

İki aracın çarpıştığı kazada FT 677 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Ali Gökhan Demirbilek (E-42) kaza yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan FT 677 plakalı araç sürücüsü Nagehan Şentürk ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Öykü Su Şentürk (K-7), Murat Ateş Şentürk (E-2) ve Müzeyyen Demirbilek’in (K-44) tedavileri ise kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavileri halen sürüyor.

Polis, kaza anında 143 promil alkollü olduğunu tespit ettiği KM 555 plakalı araç sürücüsü Mehmet Behai Pınardan’ın tutuklandığını ve soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

banner37
Pınardan'ın yakın geçmişte alkollü araba kullanmaktan ehliyetine el konulduğu kaydedildi. 

Bu akşamki kazayla KKTC’de 2021 yılında meydana gelen ve ölümle sonuçlanan kaza sayısı 17’ye, ölü sayısı da 17’ye yükseldi.

Bu arada kazada ölen kişi'nin Merit personeli olduğu öğrenildi.

ARDAHAN’DA BİSİKLETLİ ÇOCUK ARABAYA ÇARPARAK YARALANDI

Öte yandan bugün Ardahan köyünde de trafik kazası oldu ve bisiklet sürücüsü 10 yaşındaki Arzu Azra Laçin yaralandı.

Polis açıklamasına göre Arzu Azra Laçin, bisikletiyle seyrederken aynı köyde yaşayan İmdat Kaygısız’ın (E-30) SD 670 plakalı aracının sol ön kısmına çarptı.

Laçin, Kaygısız tarafından Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede yapılan ilk muayenede köprücük kemiğinde kırık olduğu saptanan Laçin, müşahade altına alındı.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2021, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1