banner2
banner34

Lefkoşa ve Güzelyurt'ta asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi

Lefkoşa ve Güzelyurt'ta asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi
banner45

7-8 Ekim tarihleri, 21.00-01.00 saatleri arasında, Lefkoşa ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk alanları içerisinde asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi. 

Lefkoşa’da gerçekleştirilen denetimler sonucu; bölgede faaliyet gösteren işçi yatı evleri, gece kulüpleri, restoranlar, meyhaneler, marketler, bar ve eğlence yerleri ile kahvehaneler kontrol edilirken, üç iş yerinin kapama saatine uymadığı tespit edildi. Bahse konu işletme sahipleri ile yasak olduğu halde   kumarhaneye giren 37 kişi  haklarında yasal işleme gidildi.

banner37
Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu; bin 150 araç kontrol edildi,  suç işlediği tespit edilen 324 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. Çeşitli suçlardan dolayı toplam                 16 araç ise trafikten men edildi.

Güzelyurt’ta gerçekleştirilen denetimler sonucu; bölgede faaliyet gösteren bahis evleri, bar ve eğlence yerleri, restoranlar, gece kulüpleri ile kahvehaneler kontrol edildi. Kapama saatlerine uymayan İki iş yerinin sahipleri hakkında yasal işleme gidildi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu; 429 araç kontrol ediirken,  suç işlediği tespit edilen 55 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1