banner2
banner34

Lefkoşa ve İskele’de asayiş ve trafik denetimi yapıldı

Lefkoşa ve İskele’de asayiş ve trafik denetimi yapıldı
banner45
banner46

Lefkoşa ve İskele polis müdürlükleri sorumluluk sahalarında dün  21.00 ve  01.00 saatleri arasında asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirdi.

Lefkoşa’da gerçekleştirilen denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren gece kulüpleri ve pansiyonlar kontrol edilirken, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

KUMARHANEYE GİRMESİ BULUNMASI YASAK 24 KİŞİ TESPİT EDİLDİ

banner37
Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak 24 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde ise; toplam 246 araç kontrol edilerek,              suç işlediği tespit edilen 51 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.  2 araç sürücüsü tutuklanırken, 8 araç ise trafikten men edildi.

İskele’de gerçekleştirilen denetimlerde ise; bölgede faaliyet gösteren alkollü içki satışı yapılan mekanlar kontrol edildi, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak toplam 6 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde; toplam 110 araç kontrol edilerek, suç işlediği tespit edilen 36 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi, 1 araç trafikten men edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1