banner2
banner34

Lesinger: Bugünden yarını inşa etmenin bilinci ile hareket ediyoruz

Lesinger: Bugünden yarını inşa etmenin bilinci ile hareket ediyoruz
banner45

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) milletvekili adayı Figen Yaman Lesinger köy ziyaretleri çerçevesinde Gazimağusa köylerini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretler çerçevesinde yaptığı konuşmada siyasete attığı adımın verdiği mutluluktan bahseden Lesinger YDP içerisinde bu yarışta yer almaktan ayrıca gurur duyduğunu belirtti.

Figen Yaman Lesinger “ halkımıza verdiğimiz sözleri esas alıyor, insanlık onuruna yaraşır uygulamaları hayata geçirmek üzere göreve talip oluyorum” dedi..

banner37
Lesinger yaptığı konuşmanın devamında şunları söyledi; Seçim sürecinin yoğun bir şekilde geçtiğini, gece gündüz ayrımı yapılmaksızın çalıştıklarını dile getirirken diğer taraftan da yeni insanlarla tanışmanın keyif verdiğini anlatarak, “İnsanların kalbine dokunmak istiyorum. Sonucun başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Lesinger halkımıza verdiğimiz sözleri esas alıyor, insanlık onuruna yaraşır uygulamaları hayata geçirmek üzere göreve talip oluyor ve bu sayede siyasete olan güveni güçlendirmeyi hedeflediğinin de altını çizdi.

Sadece bugünün insanına ve bu güne karşı sorumlu olmadığını belirten Lesinger bugünden yarını inşa etmenin, yarını imar etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşımanın bilinciyle hareket etmekteyiz ve etmeliyiz dedi.

Lesinger son olarak ülkemizin ve halkımızın toplumsal uzlaşı, huzur ve barış içerisinde kendini yenilemeye ve yaratıcı bir vizyon ekseninde ilerlemeye ihtiyacı olduğu kadar; bu yönde ciddi beklentileri ve yıllar içinde kronikleşerek çözüm bekleyen sorunları çoğunlukta olduğunu söyledi. Lesinger bize düşen görev, halkımızın sesine odaklanmak ve biriken ihtiyaçlarını bekletmeden, ertelemeden çözümler üretmek yolunda tüm olanaklarımızı seferber etmektir dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1