banner2
banner34

Limasol Bankası'ndan açılım

Bankacılık sektörünün ortak aldığı kararlar yanında, Limasol Türk Kooperatif Bankası da Covid-19 nedeniyle yaşanan zor koşulların birlikte üstesinden gelmek ve kendi müşterilerini rahatlatmak için birtakım tedbirler almıştır.

Limasol Bankası'ndan açılım
banner45
banner46

Bu bağlamda; 1- Faaliyeti açık veya kapalı olmasına bakılmaksızın gerek ticari ve gerekse de bireysel tüm müşterilerimizin Türk Lirası ve Yabancı Para borçlu cari limitli hesapların Mart 2020 faiz tahakkukları (faizin faizi alınmayarak) Haziran 2020'ye ötelenmiştir.

2- Faaliyeti açık veya kapalı olmasına bakılmaksızın gerek ticari gerekse de bireysel olmak üzere tüm taksitli kredilerin taksit ödemeleri ve faiz tahakkukları asgari 3 Ay süre ile ötelenmiştir.

3- Ticari ve bireysel tüm müşterilerimizin borçlu cari limitli hesaplarının faiz oranlarını mevcut faiz oranları gözetilerek TL’de 4 puan ve YP’da 2 puana varan indirimler yapılmış olup, daha fazla faiz indirimi yapılabilmesi için de çalışmamız devam etmektedir.

banner37
4- Mart dönemi muhasebe harçları ve ekstre masrafları alınmayacaktır ve önümüzdeki dönem sonunda da iyileştirmeler yapılacaktır.

5- Ticari faaliyetlerinizin yeniden başlaması ile likiditenize destek paketimiz çerçevesinde TL’de %12 YP kredilerinde ise %5.75 faiz oranı ile size özel kredi ürünleri hazırlanmaktadır.

6- Mevcut kredilerinizin yönetimi için sizin nakit döngünüze özel iyileştirme yapılacaktır.

7- Bireysel müşterilerin kredi kartı limitlerine %25 artırım yapılacak olup, limit artırımı istemeyen müşterilerin bildirmeleri yeterli olacaktır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1