banner2
banner34

Londra’nın gündemini tartışacaklar

Londra’nın gündemini tartışacaklar
banner45

Londra’da yaşayan Kıbrıslı Türklerin gündemindeki konuların tartışılacağı Londra Mercek programı Çarşamba gününden itibaren Kıbrıs Net Haber Web TV’de yayına başlıyor. Deneyimli gazeteci Artun Gökşan ile Süleyman Fuat, Londra üzerinden birlikte sunacakları programda, İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türklerin gündemini ele alacak, oradaki toplumumuzun nabzını tutacaklar. Kıbrıs Net Haber WEB TV’si üzerinden yapılacak canlı yayında Artun Gökşan ve Süleyman Fuat hem gündemdeki konuları tartışacaklar hem de konuklarına yöneltecekleri sorularla Kıbrıslı Türkleri yakından ilgilendiren konuları ele alacaklar. Artun Gökşan ve Süleyman Fuat’ın birlikte hazırlayacağı Londra Mercek programı her Çarşamba İngiltere saatiyle saat 18.00, Kıbrıs saatiyle de saat 20.00’de Kıbrıs Net Haber facebook sayfası üzerinden izleyicilerle buluşacak.

banner37
Artun Gökşan kimdir?

1960’ta Akıncılar (Lurucina)’da dünyaya gelen Artun Gökşan, ilk ve orta eğitimini Kıbrıs’ta tamamladı. Lefkoşa Türk Maarif Koleji’nden mezun olduktan sonra, Ankara Hacettepe Üniversitesi Matematik bölümünü bitirdi. 1990 yılında Londra’ya göç eden Gökşan, çeşitli işlerde çalıştıktan sonra 1992-2007 yılları arasında gazeteci olarak görev yaptı. Toplum Postası Yazı işleri Müdürlüğü ve Londra Gazete Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinde bulunan Gökşan, 2007 yılından beridir profesyonel şoför hocası olarak çalışmaya devam ediyor.

Süleyman Fuat kimdir?

1956 Lefke doğumlu olan Süleyman Fuat, Lefke’deki sanat okulunun elektrik bölümünden sonra İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi’nde elektrik mühendisliği eğitimine devam etti. Yüksek öğretimini siyasi baskılar nedeniyle yarım bırakmak zorunda kaldı. Mağusa’da 14 yıl kaldıktan sonra Londra’ya yerleşti.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2021, 18:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayhan Adalı
Ayhan Adalı - 3 yıl Önce

Hayırlısı olsun,başarılar dilerim arkadaşlar!!!!!

Arif Karsili
Arif Karsili - 3 yıl Önce

Hayırlı yayınlar dilerim

Aycan Saraçoğlu
Aycan Saraçoğlu - 3 yıl Önce

Başarılar arkadaşlar. ✌

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1