banner2
banner34

LTB, 26-27 Eylül'de bazı yollar trafiğe kapalı olacak

LTB, 26-27 Eylül'de bazı yollar trafiğe kapalı olacak
banner45

Kermiya Bölgesi, Nazım Hikmet Caddesi’nde, su borusu döşenmesi amacıyla 26 Eylül Cumartesi ve 27 Eylül Pazar tarihlerinde kazı çalışması yapılacaktır. Çalışmalardan dolayı;
 

26 Eylül Cumartesi saat 06:00 itibarı ile, Metehan Çemberinden Sivil Savunma Çemberine gidiş yönü ,

banner37
27 Eylül Pazar saat 06:00 itibarı ile , Sivil savunma Çemberinden Metehan Çemberine gidiş yönü trafiğe kapalı olacaktır.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol trafiğe açılacaktır. Sürücülerin kazı çalışması süresince trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.

Öte yandan

Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesi’nde yoğun yağışlar nedeni ile zaman zaman yaşanmakta olan sorunların çözümüne yönelik, LTB, Dr.Fazıl Küçük Caddesi üzerinde yağmur suyu drenaj çalışması yapacaktır. Çalışmanın 26 Eylül 2020 Cumartesi sabahı başlayıp aynı gün içerisinde tamamlanması hedeflenmekte.

Çalışma sırasında  Dr.Fazıl Küçük Caddesi’nin  Kıbrıs Gazetesi  kavşağından , Alpet kavşağına kadar olan kısımda trafik akışı her iki şeritte bölüm bölüm kapatılacak  ve trafik akışı kontrollü bir şekilde verilecektir. Bu yolu kullanacak sürücülerin işaret ve işaretçilerine dikkat etmesii önemle duyurulur.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2020, 15:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1