banner2
banner34

Mağusa'da kanlı kavga! 2 yaralı

Gazimağusa’da dün gece sokakta gürültü çıkarıp, etrafı rahatsız eden kişiler, sessiz olmaları konusunda kendilerini uyaran kişiyi, evine tecavüz ederek dövdü. Ev sahibinin de saldırganlardan birini ekmek bıçağıyla yaraladığı olayda, ev sahibi ve 1 saldırgan yaralandı. Saldırganlardan ikisinde 81 ve 94 promil alkol tespit edildi.

Mağusa'da kanlı kavga! 2 yaralı
banner45
banner46

 

Polis Basın Bülteni’ne göre, Gazimağusa’da dün gece saat 03.30 sıralarında isimlerinin baş harfleri N.A.(E-31), H.A.(E-26), F.A.(E-35), H.A.(E-25) ve İ.G.G.(E-22) olan 5 kişi, Ahmet Ratip Sokak üzerinde yaya olarak yürüdükleri sırada yüksek sesle bağırarak, şarkı söyledi.

banner37
Adı geçen 5 kişi, aynı sokak üzerinde ikamet eden ve seslerden rahatsız olduğu için kendilerini uyaran İ.B.(E-42) ile önce tartışıp, daha sonra evinin giriş kapısını kırıp, mülküne tecavüz ettikten sonra darp etti. İ.B. de ekmek bıçağıyla, evine giren saldıranlardan İ.G.G.’yi göğsünden yaraladı.

Olayda hafif şekilde yaralanan İ.G.G. ve darp edilen İ.B., Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alındı. Bahse konu tüm kişiler tutuklandı.

Polis, test yaptığı saldırganlardan N.A.’da 94 promil, H.A.’da ise 81 promil alkol alkol tespit ettiğini açıkladı. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2016, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1