banner2
banner34

Maliye Bakanı Oğuz, GÜÇ-SEN heyetiyle biraraya geldi

Maliye Bakanı Oğuz, GÜÇ-SEN heyetiyle biraraya geldi
banner45
banner46

Maliye Bakanı Dursun Oğuz, Gümrük Çalışanları Sendikası (GÜÇ-SEN) heyetiyle bir araya geldi. Görüşmede, gümrük sorunları ve personel eksikliği ele alındı.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, GÜÇ-SEN Başkanı Abdullah Özdoğan, personelin kadro eksikliğinden ötürü ek mesai yapma zorunluluğunda bırakıldığına, bunun da iş yaşamının yanında, sosyal yaşamlarını da olumsuz etkilediğine dikkat çekerek, bu sorunun giderilmesi için bir an önce çalışma başlatılması gerektiğini söyledi ve Bakan Oğuz’un desteğini talep etti.

banner37
Özdoğan, Maliye Bakanı Oğuz’un personel eksikliğinin giderilmesi için ortaya koyacağı çabaya inandıklarını vurgulayarak, diyalog içinde tüm sorunların çözülebileceğine inandığını söyledi.

Maliye Bakanı Dursun Oğuz da, personel eksikliğinden dolayı işlerin aksamaması için mevcut personelin özveri ile çalıştığını belirti.

Görevlerin yürütülmesinde ek mesainin kaçınılmaz olduğunu bildiklerinin ifade eden Bakan Oğuz, personel kadrosunun tamamlanması noktasında çalışma yürüteceklerini kaydetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1