banner2
banner34

Maviş: Yanlış kararlar eğitimi kapanma noktasına getirdi

Maviş: Yanlış kararlar eğitimi kapanma noktasına getirdi
banner45

KTÖS Eğitim Sekreteri Burak Maviş, sendika olarak başından beri eğitimin kesintiye uğramaması için mücadele vermelerine karşın yanlış kararlar neticesinde bugün eğitimin durma noktasına geldiğini belirtti.

Burak Maviş, hükümetin “Online eğitime geçildi” şeklindeki söylemlerinin ise havada kaldığını, ülkede Online eğitim yapacak bir kapasitenin mevcut olmadığını ifade etti.

banner37
KTÖS Eğitim Sekreteri Burak Maviş Kıbrıs Net Haber Web TV’de yayınlanan “Pusula” programında yaptığı açıklamalarda, eğitimin pandemi öncesi var olan sıkıntılarının salgınla birlikte katlanarak sürdüğünü ifade etti.

Maviş, “Ülkede  maalesef eğitim konusunda bir devlet politikası olmaması nedeniyle hükümete gelen her parti eğitimi yaz boz tahtasına çevirmektedir” dedi.

Salgınla birlikte eğitimin de olumsuz etkilendiğini belirten Maviş,  “Önlemlerinizi alın ve yüz yüze eğitimi kapatmayın dememize rağmen hiçbir tedbir alınmadı ve geldiğimiz aşamada eğitim de sekteye uğradı” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cem özyurt
Cem özyurt - 3 yıl Önce

Bit hususun yanlış olduğunu söylediğinizde neyin doğru olduğunu da söyliyeceksiniz yoksa yaptığınız demogoji olur ki zaten onu yapıyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner12

banner1