İskele Belediyesi, İskele ve köylerinde mevcut su hatlarında iyileştirme çalışmasının yanı sıra yeni su hatları oluşturmaya devam ediyor. İskele Belediyesi’ne bağlanan ancak yılladır büyük bir mağduriyet yaşayan Mersinlik ve Kaplıca Köylerinin su sorunu yüzde 90 giderildi. İskele Belediyesi Su İşleri Birimi Teknik Ekibinin bir süredir üzerinde çalıştığı proje hayata geçti. Her iki köyün su sorununu ortadan kaldırmak için 2 km’lik yeni su tesisatı döşeyen Teknik Ekip, 10’ar tonluk su pompa istasyonlarını devreye soktu ve her iki köye günlük su akışını başlattı.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da çalışmaların tamamlandığı bölgeye giderek, çalışmalarını başarıyla tamamlayan Su İşleri Birimi Teknik Ekibi ile bir araya geldi. Teknik Ekip sorumlusu Veli Çağakanlı’dan bilgi alan Başkan Sadıkoğlu, su akışının başlamış olmasından duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarından dolayı ekibi tebrik etti. Başkan Sadıkoğlu, su hattı iyileştirme ve yeni su hattı yapımının su sorunu yaşayan diğer köylerde de devam ettiğinin de altını çizdi. Başkan Sadıkoğlu’na Mersinlik Köyü Muhtarı Mutlu Şeker de eşlik etti.

May be an image of 5 people and text that says 'KeKии 美 İSKELE İSKELEBELEDİYESİ BELEDİYESİ www.lskelehelediyesi.com 回楽回 吉吉'

YILLARDIR SU SORUNU YAŞAYAN KÖY HALKLARININ SORUNU YÜZDE 90 GİDERİLDİ

İskele ve köylerinde yaptığı su hatlarındaki yenileme çalışmalarının yanı sıra yeni su hattı döşeme çalışmasıyla da halka rahat bir nefes aldırmayı amaçlayan İskele Belediyesi, Mersinlik ve Kaplıca Köylerinde yaşayan halkın da sorununa duyarsız kalmadı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun talimatıyla Mersinlik ve Kaplıca köylerindeki su sorununun ortadan kaldırılması için çalışmalarına vakit kaybetmede başlayan İskele Belediyesi Su işleri Birimi Teknik Ekibi, İskele Belediyesi’nin öz kaynakları, Su İşleri Dairesi’nin de katkılarıyla sıfırdan döşediği 2 km’lik su döşediği bölgedeki çalışmalarını noktaladı. 10’ar tonluk toplam 20 ton su pompa istasyonlarının da kurulduğu bölgede, çalışmalarını noktalayan ekip, Mersinlik ve Kaplıca köylerinde yaşayan halkın su sorununu yüzde 90 oranında çözdü. Çalışmalar neticesinde eskiden 3 günde 1 su akışının yapıldığı köylere, yeni yapılan çalışmalar sonucu 24 saatte bir su akışı sağlanacak.

May be an image of ‎water heater, oil refinery and ‎text that says '‎سر cona İSKELE İSKELEBELEDİYESİ BELEDİYESİ COUF ラ www.Iskelebelediyesi.com 回本回‎'‎‎

HASAN SADIKOĞLU: MERSİNLİK VE KAPLICA KÖYLERİNE HAYIRLI OLSUN

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da çalışmaların tamamlanması sonucu su sorununu ortadan kaldıran, çalışmaların sonlandırıldığı bölgeye giderek, İskele Belediyesi Su İşleri Birimi’ne bağlı Veli Çağakanlı öncülüğündeki Teknik Ekiple bir araya geldi. Ekibi, üstün gayretlerinden dolayı tebrik eden Başkan Sadıkoğlu, İskele ve köylerinde yaptıkları ve yapmaya devam ettikleri yeni su hattı çalışmalarının yanı sıra yenileme çalışmalarıyla da halka rahat bir nefes aldırdıklarını ifade ederek, bu projenin de başarıyla sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak İskele ve köylerine suyu sağlıklı bir şekilde ulaştırmak için çalışmaların süreceğini de sözlerine ekledi. Sadıkoğlu, yeni su hattının Mersinlik ve Kaplıca köy halklarına hayırlı olmasını da dileyerek, her iki köye toplamda yaklaşık 10 ton su basacak vanayı açtı ve su akışını başlattı.

May be an image of water heater and text

MUTLU ŞEKER: KÖYÜMÜZ ADINA BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Başkan Sadıkoğlu’na bölge ziyaretinde eşlik eden Mersinlik Köyü Muhtarı Mutlu Şeker ise Mersinlik Köyü halkı adına projenin hayata geçirilmesi için büyük çaba sarf eden Başkan Sadıkoğlu’na ve projenin tamamlanması için var gücüyle çalışan ekibe teşekkür etti.

DAÜ-SEM, yabancı uyruklu ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine muafiyet sınavı yapacak DAÜ-SEM, yabancı uyruklu ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine muafiyet sınavı yapacak

Editör: TE Bilisim