banner2
banner34

Metin Atan: Yalan dolanla Türkiye Cumhuriyeti’ni kandıramazsınız

Metin Atan: Yalan dolanla Türkiye Cumhuriyeti’ni kandıramazsınız
banner45

Ülkemizde seçime artık gidilmemeli ülkenin enkaz altında olduğunu, adım atacaklarsa önce kendileri bu ateşi yakması gerektiğinin altını çizen KAMUSEN Başkanı Metin Atan, bu ekonomik girdaptan halkın bir an önce kurtulması gerektiğin vurguladı.

banner37
Kamusen Başkanı Metin Atan, Kıbrıs Net Haber’de Ters Köşe programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Metin Atan, “Sn. Başbakan kabinede değişiklik yapılmayacağını söyledi. Yalan beyanlar yapıldığı diyerek gazetecileri suçladı. Fakat, bir gün sonra hükümette değişikliğe gitti” dedi.

Metin Atan, yalan dolanla Türkiye Cumhuriyeti’ni kandıramayacaklarını söylerken, idareciliğin böyle olmayacağını, yalana başvurarak bir yere varılamayacağına dikkat çekti. Atan, Kamu görevlilerimiz, olmazsa olmazlarının olduğunu ancak liyakata dayalı bir atama yapılmasını gerektiğini söylerken, atanacak müdür, vizyon sahibi olması gerektiğini aktardı.

KAMUSEN Başkanı Metin Atan son olarak, ülkede ekonomik kriz yaşandığını ama 120 müşavir için her ay para ödendiğini altını çizerken, devletin sırtına ne kadar yük olduğunu artık farkına varmaları gerektiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2022, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1