banner2
banner34

Müdür vekilinin gidişini böyle kutladılar

Ali CANSU TÜK’teki görevinden ayrılan Müdür vekili ve Mali İşler Amiri Mehmet Savaş Arkut için ‘kutlama’ yapan TÜK personeli,

Müdür vekilinin gidişini böyle kutladılar
banner45

Ali CANSU TÜK’teki görevinden ayrılan Müdür vekili ve Mali İşler Amiri Mehmet Savaş Arkut için ‘kutlama’ yapan TÜK personeli, vekilin gidişi dolayısıyla işyerinde kurban kesti ve helva dağıttı.

Toprak Ürünleri Kurumu’nda “haksızlık, ayrımcılık ve kurumu batırmaya yönelik icraatlar” yaptığı ileri sürülen Müdür vekili Arkut'un, gitmesi nedeniyle organize edilen kutlamada, personel “yeni bir KTHY olmaktan korkuyorduk” açıklamasında bulundu.

banner37
TÜK’deki ‘kutlama’’ya soruşturma başlatıldı!

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Toprak Ürünleri Kurumu’nda (TÜK) müdür vekilinin görevden ayrılması üzerine bazı çalışanların “kutlama” yapmasıyla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

TÜK Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özçağ, konuyla ilgili basında çıkan haberler üzerine yaptığı yazılı açıklamada, Müdür vekilinin görevden ayrılması sonrasında bazı çalışanların kutlama yaptığını doğrulayarak, kendi bilgileri dışında gelişen olayı onaylamadıklarını kaydetti.

Özçağ, söz konusu çalışanlardan yazılı ifade alındığını ve konu ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü de belirtti.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2016, 05:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1