banner2
banner34

Müebbet istemi ile yargılanacak

Tüm ülkede üzüntü ve infiale neden olan 7 yaşındaki Ercan Kaya Kunduracı cinayetinin zanlısı Bilge Lord Kunduracı tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Kunduracı’nın cezai ehliyetinin olduğu açıklandı.

Müebbet istemi ile yargılanacak
banner45
banner46

banner37
 

Gönyeli’de geçtiğimiz hafta meydana gelen ve tüm ülkenin yanı sıra Türkiye’de de infiale neden olan cinayette yeni gelişme yaşandı. 7 yaşındaki oğlu Ercan Kaya Kunduracı’yı vahşi şekilde öldüren Bilge Lord Kunduracı, aleyhinde temin edilen 7 günlük tutukluluk süresi dolmadan dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde yoğun güvenlik önlemleri ile yargıç karşısına çıkarıldı. Yürütülen soruşturmaya etki etme olasılığı kalmadığı gerekçesi ile tutuklu yargılanması talep edilen Bilge Lord, 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderildi. “Taammüden adam öldürme” davası ile yargılanacak olan zanlı Bilge Lord’un cezai ehliyetinin olduğu açıklandı.

YARGILANMASINDA BİR ENGEL YOK

Zanlı Bilge Lord cezası müebbet hapis olan “Taammüden adam öldürme” davası ile yargılanacak. Polis soruşturması sırasında akli dengesinin yerinde olup olmadığı ile ilgili gerçekleştirilen muayenelerin tamamlandığı öğrenilirken, zanlı Bilge Lord’un yargılanmasında bir engel oluşmayacak şekilde cezai ehliyetinin olduğu açıklandı. Polisin zanlının psikolojik geçmişiyle ilgili araştırmalarına devam ettiği öğrenilirken, 3 aylık hükümsüz tutukluluk süresince zanlının zaman zaman psikolog görüşmelerinin devam edeceği öğrenildi. 

1 HAFTADAN SONRA AĞLADI

Öte yandan cinayetin ardından yaklaşık 1 haftadan bu yana soğukkanlılığını koruyan ve yine polise verdiği ifadesinde cinayetin ince ayrıntılarını anlatarak mahkemede hep sessizliğini koruyan zanlı Bilge Lord Kunduracı’nın dün mahkemeye çıkmadan bir süre önce poliste vahşice öldürdüğü 7 yaşındaki oğlu ve cinayeti öğrenmesinin ardından kalp krizi geçirerek ölen babası için ilk kez ağlayıp sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, 06:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1