banner2
banner34

Muhtarlardan hükümete salgınla mücadelede birlikte çalışma çağrısı

Muhtarlardan hükümete salgınla mücadelede birlikte çalışma çağrısı
banner45

KKTC Muhtarlar Derneği Başkanı Akay Darbaz, muhtarların Covid-19 salgını mücadelesinde, merkezi ve yerel yönetimlerle işbirliği yapmaya hazır olduğunu açıkladı.

Darbaz, yaptığı yazılı açıklamada, Covid 19 salgını kapsamında merkezi yönetimle işbirliği yapmaya ve sorumluluk üstlenmeye hazır olduklarını, muhtarların yerel ve merkezi yönetimler ile halk arasındaki köprü ve bağlantı görevini üstlenebileceğini kaydetti.

Darbaz, “KKTC muhtarları olarak, tüm Kurum, Kuruluş Yerel ve merkezi yönetimlerin bizlerden talep edecekleri her türlü yardımı, desteği sağlamaya hazır olduğumuzu bilgilerinize getiririz” dedi. 

banner37
İşte açıklama'nın tam metni

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Muhtarlar Derneği olarak Açık çağrımızdır:

Bizler, Köy ve mahallelerde görev yapan, halkımız tarafından seçilmiş 240 muhtar ve azalardan oluşan büyük bir gücüz.

Bizler de, Dünya genelinde ve Ülkemizde yaşanan Covid 19 salgınının, sağlık ve ekonomi alanında yaratmış olduğu olumsuz sonuçları, tüm toplum bireyleri gibi gözlemleyip, yaşamaktayız. İnsani değerleri yaşamın birinci sırasına koyan KKTC Muhtarlar Derneğimiz, paylaşımın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın çok daha büyük bir önem, değer ve anlam kazandığı bu dönemde, yerel ve merkezi yönetimler ile halk arasındaki köprü ve bağlantı görevini üstlenebileceğimizi bir kez daha deklare eder.

Yaşadığımız bu kötü günlerin, güç birliğiyle aşılabileceğine inanan KKTC Muhtarları olarak, tüm Kurum, Kuruluş Yerel ve merkezi yönetimlerin bizlerden talep edecekleri her türlü yardımı, desteği sağlamaya hazır olduğumuzu bilgilerinize getiririz.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2021, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1