banner2
banner34

Narkotik polisinden fason operasyonu

Narkotik polisinden fason operasyonu
banner45

Polis Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Girne ve Lefkoşa’da yapılan “Fason Operasyonu” kapsamında, yüklü miktarda uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan nakit para ele geçirildi. Operasyonda, yaşları 21 ile 29 arasında olan 5 kişi tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün yapılan operasyon kapsamında, toplam 38.5 gram ağırlığında Hint keneviri, 10 gram ağırlığında MDMA ve 12 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin yanı sıra içerisinde Hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sarma sigara ile içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet öğütücü de bulundu.

banner37
Operasyonda, uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan toplam 22 bin 865 TL, 39 bin 320 Euro, 2 bin 310 Dolar ve 1150 Sterlin nakit para da ele geçirilirken, S.H.(E-21), Y.B.(E-29), M.A.A.(E-21), İ.G.(K-22) ve Y.M.(E-28) tutuklandı.

GAZİMAĞUSA’DA İKİ KİŞİ TUTUKLANDI
Öte yandan, dün 21:15 sıralarında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Gazimağusa’da yapılan operasyonda ise A.A.’nın (E-30) üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında Hint keneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, evinde yapılan aramada ise Hint keneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan parçacıklar bulunarak emare olarak alındı.
Bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan Y.Ç.(E-61) tutuklandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1