banner2
banner34

Niyet Diploma Töreni , Kısmet Kodese!

Yakınlarının diploma töreni için adaya gelen 2 kadın mağazadan bin 100 lira değerinde gözlük çalarken yakalandı.

Niyet Diploma Töreni , Kısmet Kodese!
banner45

Başkent Lefkoşa’nın Küçükkaymaklı bölgesinde önceki gün gerçekleşen bir hırsızlık olayı herkesi hayrete düşürdü. Ülkemizde eğitim gören bir tanıdıklarının diploma töreni için 2 günlüğüne Türkiye'den Kuzey Kıbrıs’a gelen Nilüfer Yıldırım ve Feriha Özer ilk girdikleri dükkândan gözlük çaldılar.

Polis, zanlılar Nilüfer Yıldırım ve Feriha Özer'in 16 Haziran tarihinde 17:30 sıralarında Küçükkaymaklı bölgesinde faaliyet gösteren bir gözlükçüye giderek beğenmiş oldukları iki adet bin 100 TL değerinde güneş gözlüğünü zanlı Özer kendisi ve arkadaşı için çaldığını söyledi. 

banner37
Mahkemede çok pişman olduklarını söylediler

Polis Mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve zanlıların mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti. Polis şehadetinin ardından söz alan zanlı Feriha Özer pişman olduğunu ve şeytana uyarak bu suçu işlediğini söylerken zanlı Nilüfer Yıldırım ise gözlüğü kendisinin çalmadığını arkadaşının kendisi için çaldığını da bilmediğini belirtti.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zankıların ileride görüşülecek davalarında hazır olmalarını sağlamak için yurtdışına çıkışlarının yasaklanması, haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ispati vücut etmeleri koşulu ile tutuksuz yargılanmalarına ayrıca da davalarının 1 hafta içinde hazırlanması ve yargılanmalarının başlamasına emir verdi.

 
Kaynak: 
Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 07:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1