banner2
banner34

Optimum'a milo puan tepkisi

Optimum'a milo puan tepkisi
banner45
banner46

Dışişleri Bakanlığı eski müdürlerinden Asım Altıok, Kooperatif Merkez Bankası kredi kartı olan Optimum'un milo puan konusunda müşterilerini aldattığı gerekçesiyle eleştirde bulundu.

banner37
Pandemi dolayısıyla seyahatin mümkün olmadığı bu dönemde kullanılmadığı gerekçesiyle milo puanların kesilmesine tepki gösteren Asım Altıok, bu yönde daha önce görüştüğü banka yetkililerinin kendisine kesinti yapılmayacağı söylenmesine rağmen yeni ekstresinde yine kesinti olduğunu gören Altıok isyan etti.

Asım Altıok, tepkisini sosyal medya sayfasından şöyle ifade etti: Kooperatif Merkez Bankası OPTİMUM Kartı üyeleriyle dalga mı geçiyor! =Yapılan alış verişlerde seyahatlerde BİLET alırken kullanılmak üzere MİLO PUAN dağıtmakta (buraya kadar güzel de) son bir yıldır CORONA belası yüzünden seyahat etme imkanı kalmamışken Milo puanların kullanılmadığı gerekçesiyle her ay silinmesini anlamak mümkün değildir (aylar önce ilk bilgi ulaştığında) Optimum Kartı merkez birimine şahsen başvup izah ettiğimde ilgili bayan memurlar bilgisayardan da kontrol ettikten sonra “haklısınız silinmeyecek” deyip eve gönderdiler ancak her ay gelen ‘extre’den durumun hiç de öyle olmadığı anlaşılmaktadır... OPTİMUMDAN açıklama BEKLİYORUZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1