banner2
banner34

Ortalığı karıştıracak iddia, bu kez Kremlin'den sızdı

Ortalığı karıştıracak iddia, bu kez Kremlin'den sızdı
banner45

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’ya yönelik açtığı savaştan beri sık sık sağlık durumuyla da gündeme geliyor. Hasta olduğu ve yakında öleceği iddia edilen Putin ile ilgili Kremlin’e yakın bir istihbarat kaynağından gelen mailler iddiaları doğrular nitelikte. Kremlin'den sızan e-postalar, Vladimir Putin'in parkinson ve pankreas kanseri olduğunu açıklıyor. 

ZAYIFLADI VE İNATÇI ÖKSÜRÜĞÜ VAR 

Vladimir Putin'in sağlık sorunları yıllardır gündemdeki yerini koruyor. Ancak Ukrayna'ya saldırısından sonra Putin'in sağlık durumu daha yakından mercek altına alındı. Sızan Kremlin casus belgelerine göre Vladimir Putin hem Parkinson hem de pankreas kanserinden mustarip. 70 yaşındaki liderin sağlık durumunun kötü olduğu söylentileri yıllardır dolaşıyor.  Dün, Telegram kanalı General SVR'ye göre, Putin'in yakın çevresinin “zayıflığı ve inatçı öksürüğünün” fark edilmesinden endişe duyduğu ve Rusya'daki oligarklar tarafından  “liderin hızla kötüleşen sağlığının bir işareti” olarak görüleceğinden korktuğu iddia edildi. İddiaya göre Putin 18 kilo verdi. 

banner37
ERKEN EVRE ANCAK İLERLİYOR

Kremlin'e yakın bir Rus istihbarat kaynağının, The Sun Online'a gönderdiği e-postalara göre, Putin'e erken evre Parkinson ve pankreas kanseri. Rus güvenlik servisleri içeriden biri, "Putin'e erken evre Parkinson hastalığı teşhisi konduğunu doğrulayabilirim, ancak zaten ilerliyor. Bu gerçek her şekilde reddedilecek ve gizlenecektir. Putin, yakın zamanda teşhis edildiği pankreas kanserinin yayılmasını durdurmak için düzenli olarak her türlü tedaviyi görüyor” dedi. 

ÇEVRESİNDE YAYILIYOR 

İlaçların Putin'in yüzünde bir şişkinlik ve hafıza kayıplarına neden olduğunun belirtildiği mail yazısında, “Putin'in yakın çevresinde  pankreas kanserinin yanı sıra prostat kanseri de olduğu söylentileri var" denildi. 

Kremlin yetkilileri, Putin'in rahatsızlığı olduğunu her zaman yalanladı ve sağlıklı olduğunu açıkladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1