banner2
banner34

Özçınar: “Çocukların haklarına saygı göstermek, daha iyi bir dünya inşa etmek için ilk adımdır”

banner35

Özçınar: “Çocukların haklarına saygı göstermek, daha iyi bir dünya inşa etmek için ilk adımdır”
banner46
banner47

Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, her çocuğun bir geleceği ve bir rüyası olduğunu belirterek, “Onların haklarına saygı göstermek, daha iyi bir dünya inşa etmek için ilk adımdır” dedi.

banner37
Özçınar, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “Çocuklar, yarının liderleri, sanatçıları, bilim insanları ve dünyayı değiştirecek olanlardır” diyerek, çocukların, sağlıklı bir yaşam sürmesi, eğitim alması, sevgi ve şefkat görmelerini sağlamanın ise herkesin görevi olduğunu kaydetti.

Her çocuğun eşit bir şekilde büyümesi ve hayal kurması için onlara sevgi ve güven verilmesi, eğitim haklarının desteklenmesi ve her türlü istismara karşı korunmaları çağrısı yapan Özçınar, “Unutmayalım, her çocuğun bir geleceği ve bir rüyası vardır. Onların haklarına saygı göstermek, daha iyi bir dünya inşa etmek için ilk adımdır” vurgusu yaptı.

Dünyanın her yerindeki çocuklar için eşitlik, adalet ve sevgi dileğini paylaşan Özçınar, “Dünya Çocuk Hakları Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, tüm çocukları sevgiyle kucaklarım” dedi.

banner48
YORUM EKLE
banner50
SIRADAKİ HABER

banner12

banner1